Nekoliko riječi o nama..

Tvrtka GOGS d.o.o. osnovana je 1997. godine u Zagrebu. Godine 2003. tvrtka je dobila koncesiju za organizaciju igara na sreću u automat klubovima.

Pored ove osnovne djelatnosti bavimo se priređivanjem zabavnih igara, kao i pružanjem ugostiteljskih usluga. Trenutno poslujemo u 8 automat klubova, s tendencijom širenja.

Za sve goste željne zabave uz dobitak, u svim našim automat klubovima u ugodnom ambijentu nudimo najnovije modele automata i elektronskih ruleta. Od automata nudimo modele s više programskih i grafičkih rješanja proizvođača: Novomatic ( Gaminator, Magic Games, Impera, Premium ), EGT. Od elektronskih ruleta naši gosti mogu okušati sreću i umijeće igre na modelima ALFA STREET R5 i R8.

U svim našim automat klubovima možete uživati i u klimatiziranom prostoru za pušače.

Profesionalnim i inovativnim pristupom izgradili smo tvrtku visokog standarda i ugleda, koja je usmjerena prema novim izazovima i novitetima na tržištu, te ostvarivanju novih ciljeva

Svim gostima i ljudima dobre volje u svim našim automat klubovima uz ugodnu atmosferu, ljubazno osoblje i brzu isplatu dobitaka pružamo vrhunsku zabavu i potpuni užitak u igri